zaterdag 24 oktober 2015

Even bijpraten

Ohh, is het alweer zo lang geleden dat ik hier was! De tijd vliegt mij gewoon voorbij, maar er zijn ook zoveel leuke dingen gebeurt dat ik dacht jullie maar eens even bij te praten. 

Allereerst werd ik gevraagd of ik op een kleine kunstmarkt in Zeegse wilde staan. De markt was onderdeel van een feestweek en om het dorp op te fleuren hadden alle inwoners van dit prachtige brinkdorp hun eigen "schaapskudde" gemaakt. Zo ontzettend leuk!!
Ook heb ik deze maand een hele gezellige viltmiddag met 2 zusjes gehouden.
De dames hadden mij al vaker gevraagd en het kwam er maar niet van, tot deze middag.
Er werd gekozen om een seizoenskleedje te maken met de viltnaald. 
Het was een groot succes en het resultaat was prachtig!
Toen was het zomaar weer tijd voor de Landelijke Spindag georganiseerd door de Landelijke Spingroep in Elspeet. Een jaarlijks evenement waar uit heel Nederland spinners en spinsters met hun wieltjes naar toe komen. 
Er is ook een materialen markt bij en daar stond ik met mijn kraam met als nieuwe aanwinst 100% Shetland Spindrift garen door mij geverfd met natuurlijke materialen. 
 Deze garens en mijn natuurlijk geverfde 100% Shetland lontwol zijn vanaf nu ook te koop bij Kruid en Ambacht in Haren.Er is natuurlijk ook nog het e.e.a. van mijn breipennen gekomen, o.a. de Fair Isle muts
Ik vond het patroon erg mooi, maar de gebruikte kleuren erg bont, dus heb ik mijn "eigen" kleuren gekozen en gebruikt. En ja, ik kan jullie deze super cute foto van ons Eefje natuurlijk niet onthouden! :-))Fijn weekend!

Ineke


4 opmerkingen:

  1. Leuke foto's, die schapen zijn geweldig, leuk zo'n kudde op het grasveld. Je geverfde wol is mooi, zulke schitterende kleuren en je gebreide muts is natuurlijk heerlijk warm, lekker om te dragen met het koudere weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi ik had ook nog niks gelezen over de spindag !! mooie muts echt een prachtexemplaar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kleuren heb je weer! Leuk dat ze in Haren te koop zijn, ze passen heel goed in die mooie winkel!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...